תפוחי אדמה ובטטות בתנור מתכון מעולה
אני מכינה את התוספת הזאת כבר שנים יש לי המון מתכוני תפוחי אדמה בתנור ובסיר בתיבולים שונים אבל המתכון הזה שפתיים ישקו כולם אוהבים אותו גדולים וקטנים, יש כאן תוספת קטנה שיש רק במתכון הזה שעושה את כל ההבדל.
מחפשים מתכון פגז לתפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור ? זה בדיוק המתכון הזה פשוט וטעים וכמה שהוא פשוט הוא יוצא נהדר.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 – 5 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות
1/3 כוס שמן זית / קנולה
2 כפות שמן זית נוספות
3 כפות פירורי לחם
תבלינים:
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
1/3 כפית כמון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
2. לקלף ולפרוס את הירקות לפרוסות דקות להרתיח סיר עם מים מומלחים לחלוט את הירקות 2 דקות ולסנן.
3. לערבב את כל המצרכים חוץ מ 2 כפות שמן זית והפטרוזיליה להוסיף לירקות לערבב בעדינות ולשטח בתבנית, להוסיף 2 כפות שמן זית לקערה לערבב ולצקת מעל הירקות.
4. לאפות כ 45 דקות לפני ההגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה.


גולשים מכינים וממליצים:
בר : "מתכון מדהים עשיתי בלי פיטרוזיליה, ויצא פשוט מושלם!
ובכללי נהנית מאוד מהאתר כל מתכון שניסיתי יצא מושלם! תודה לך."
ג'וליה : תודה ניקי, יצא סוף הדרך!


