עוף עם ספגטי לילדים
יכול להיות שילוב יותר טוב מכנפיים וספגטי ? אין מצב הילדים מחסלים את הסיר זה כל כך טעים וזה מתכון קלאסי לארוחת צהריים לכל אלה שמחפשים מה להכין לילדים כשהם חוזרים מבית הספר זה המתכון בשבילכם.
נשמור בינינו את קלות ההכנה לא כל דבר צריך לומר רק תכינו זה יוצא מעולה.
3 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות / שוקיים / רבעים
250 ג' ספגטי (כל פסטה שמעדיפים)
בצל חתוך לקוביות קטנות
5 – 6 כפות שמן
כף רסק עגבניות
כף סילאן
2 כפות רוטב סויה
תבלינים:
כף שטוחה פפריקה מתוקה
שלושת רבעי כפית גריל עוף
1/3 כפית כורכום
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סיר רחב עם 3 – 4 כפות שמן להתחיל בטיגון הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים לבשל מספר דקות על אש בינונית להוסיף את הכנפיים ולנער מעט שישקעו ברוטב.
2. לבשל מכוסה כ 50 דקות לקראת הסוף לבדוק טעמים.
3. להכין את הספגטי לפי הוראות היצרן לסנן ובסיום לצרף אל הכנפיים בסיר לערבב שהספגטי יספוג את הטעמים, להשאיר מספר דקות בצד ולערבב מידי פעם.




