עוף עם תפוחי אדמה בסיר ב 10 דקות הכנה
אני רוצה להכיר לכם את העוף שאני הכי אוהבת להכין כשאני קצרה בזמן. עוף עם תפוחי אדמה בסיר אחד — תפוחי האדמה רכים במיוחד ומקבלים את כל הטעמים של העוף.
זה מסוג המתכונים שאני מכניסה הכל לסיר אחד ומכסה. ביי ביי, נתראה יותר מאוחר. עכשיו יש לי זמן להכין אורז שישתלב עם הרוטב הטעים — ממליצה להגיש עם כמות נדיבה.
3 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות (אפשר קצת יותר)
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
כף קורנפלור
2 כפות דבש / סילאן
כף קטשופ
3 כפות חומץ
3 – 4 כוסות מים
כפית רסק עגבניות
תבלינים:
כף פפריקה מרוקאית מתוקה
כפית גריל עוף
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סיר רחב עם 4 כפות שמן לסדר את הכנפיים בשכבה, לערבב חצי כוס מים קרים עם כף קורנפלור עד שנמס להוסיף לסיר יחד עם שאר המצרכים כולל התבלינים אבל בלי התפוחי אדמה.
2. להרתיח לכסות להנמיך את האש לבינונית לבשל 30 דקות להוסיף את התפוחי אדמה ולהמשיך לבשל עוד שעה.
For the recipe in English:
One Pot Chicken and Potatoes




