יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון תבשילי עוף ובשר בתנור

פסטה עם בשר טחון

9 יוני 2012
(Visited 69,917 times, 1 visits today)
פסטה עם בשר טחון

פסטה עם בשר טחון

מרכיבים:

250 ג' כל פסטה שאוהבים
350 ג' – 500 ג' בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
חצי פלפל חריף פרוס דק
2 שיני שום פרוסות דק
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים – כוס וחצי

תבלינים:
חצי כף פפריקה מתוקה
נגיעה של קינמון
שליש כפית כפית כורכום
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת רחבה עם 4 כפות שמן לטגן את קוביות הבצל, פלפל חריף והשום עד הזהבה.

2. להוסיף את הבשר המפורר ובסבלנות לטגן תוך כדי שמפרידים את הבשר בשביל שלא ישארו גושים, אמורות להיות חתיכות קטנות של בשר.

3. כשהבשר משנה את צבעו להוסיף את שאר המצרכים כולל התבלינים להרתיח לכסות קצת להנמיך את האש ולבשל 15 – 20 דקות מידי פעם לערבב ולקראת הסוף לבדוק טעמים.

4. אפשרויות:
להכין את הפסטה לפי ההוראות ולהגיש / לערבב עם הבשר.

5. אפשרות נוספת:
להכין את הפסטה פחות 2 דקות ממה שרשום על השקית ולערבב עם הבשר, להעביר לתבנית ולאפות 30 דקות.

פסטה עם בשר טחוןפסטה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

שרתי : "מעולה.. כמו תמיד.
עשיתי עם מקרוני בתנור, שמתי חבילת מקרוני שלמה ויצא טעים טעים
ללקק תאצבעות"

אדוה : "וואו הכנתי היום יצא מושלם!!!

הרשם
עדכן
104 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן