פסטה עם בשר טחון
מרכיבים:
250 ג' כל פסטה שאוהבים
350 ג' – 500 ג' בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
חצי פלפל חריף פרוס דק
2 שיני שום פרוסות דק
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים – כוס וחצי
תבלינים:
חצי כף פפריקה מתוקה
נגיעה של קינמון
שליש כפית כפית כורכום
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת רחבה עם 4 כפות שמן לטגן את קוביות הבצל, פלפל חריף והשום עד הזהבה.
2. להוסיף את הבשר המפורר ובסבלנות לטגן תוך כדי שמפרידים את הבשר בשביל שלא ישארו גושים, אמורות להיות חתיכות קטנות של בשר.
3. כשהבשר משנה את צבעו להוסיף את שאר המצרכים כולל התבלינים להרתיח לכסות קצת להנמיך את האש ולבשל 15 – 20 דקות מידי פעם לערבב ולקראת הסוף לבדוק טעמים.
4. אפשרויות:
להכין את הפסטה לפי ההוראות ולהגיש / לערבב עם הבשר.
5. אפשרות נוספת:
להכין את הפסטה פחות 2 דקות ממה שרשום על השקית ולערבב עם הבשר, להעביר לתבנית ולאפות 30 דקות.


גולשים מכינים וממליצים:
שרתי : "מעולה.. כמו תמיד.
עשיתי עם מקרוני בתנור, שמתי חבילת מקרוני שלמה ויצא טעים טעים
ללקק תאצבעות"
אדוה : "וואו הכנתי היום יצא מושלם!!!


