יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

איך לאכול בריא אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני מאפינס מתכונים לשבועות מתכונים לשמירת המשקל מתכונים מהירים וקלים מתכונים קלים עם חלבון נישנושים טעימים פשטידות שבועות

מאפינס תרד וגבינות מלוחות: הדרך הקלה לארוחת בוקר בריאה

21 יוני 2012
(Visited 19,302 times, 1 visits today)
מאפינס תרד וגבינות מלוחות: הדרך הקלה לארוחת בוקר בריאה

מאפינס תרד וגבינות מלוחות: הדרך הקלה לארוחת בוקר בריאה

מאפינס תרד קלים להכנה, מושלמים לקופסת האוכל או כארוחת בוקר זריזה
כמה קל להכין אותם, ככה קשה להפסיק לאכול! מחפשים מתכון סופר קל, מלוח ובריא? מאפינס תרד וגבינות הם דרך מצוינת להתחיל את היום או לשלוף נשנוש טעים בלי להתפשר על הבריאות. לכולנו יש אתגרים בלשלב מספיק ירוקים בתפריט, והמתכון הזה של מאפינס תרד וגבינות פותר את הבעיה הזו בקלילות ובטעם.

אני אוהבת אותם כי הם מאפשרים להכניס כמות יפה של תרד (שכולנו צריכים) בלי מאמץ, והם תמיד יוצאים רכים, אווריריים ועם טעם מלוח וממכר. המאפינס האלו מושלמים לא רק לארוחת בוקר, אלא גם כתוספת קטנה לארוחת צהריים או כנשנוש של אחר הצהריים.

אפשר להכין אותם בקלות עם הילדים, והם נשמרים נפלא במקפיא כך שתמיד יש לכם פתרון בריא זמין. מושלם לקופסת האוכל או לארוחת בוקר זריזה לפני שיוצאים מהבית.

12 יחידות

מרכיבים:

600 ג' תרד (2 חבילות)
2 ביצים
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
50 ג' גבינה בולגרית / עיזים מגורדת
200 ג' שמנת חמוצה / יוגורט
80 מ"ל חלב (שליש כוס)
3 כפות גבינה לבנה / קוטג'
100 ג' קמח (חצי כוס)
3/4 כפית א. אפייה
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים. לחלוט את התרד מספר דקות. לסנן מכל הנוזלים, לסחוט היטב ולקצוץ דק.

2. לחמם מחבת על אש בינונית עם 2 כפות שמן. לטגן את קוביות הבצל עד הזהבה ולהעביר לקערה גדולה.

3. להוסיף לקערה את הביצים, התרד הקצוץ, הגבינות, הקמח, המלח ואבקת האפייה. לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

4. לחמם תנור מראש ל-180 מעלות. לשמן היטב תבנית שקעים (מאפינס).

5. למלא את השקעים בתערובת עד הסוף. לאפות במשך 20 – 25 דקות, או עד שהמאפינס זהובים ויציבים למגע.

טיפים להצלחה:
*סחיטת התרד: זה הטיפ הכי חשוב! לאחר החליטה, יש לסחוט את התרד בכוח מרבי כדי להיפטר מכל הנוזלים. נוזלים בתערובת יגרמו למאפינס להיות דחוסים, "רטובים" או שקועים.

*תרד קפוא: אם משתמשים בתרד קפוא, חשוב להפשיר אותו לחלוטין לפני החליטה. לאחר ההפשרה, הוא יצריך סחיטה חזקה במיוחד.

*מילוי שקעים: למאפינס גבוהים ויפים, למלא את שקעי התבנית כמעט עד הסוף, כיוון שהם לא תופחים מאוד.

*המאפינס נשמרים מצוין בכלי אטום במקרר למשך 4 ימים, וניתן להקפיא אותם עד חודשיים. לחמם אותם קלות לפני ההגשה.

טיפים לאירוח:
*הכנה מראש וחימום: כדי להקל על יום האירוח, להכין את המאפינס במלואם יום מראש ולשמור במקרר. לפני ההגשה, לחמם אותם במשך
7 – 5 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. החימום מחזיר להם את הפריכות והארומה כאילו נאפו זה עתה.

טיפ לארוחת בוקר / קופסת האוכל:
*לאפות כמות כפולה ולשמור את המאפינס בכלי אטום במקפיא. להוציא את המאפינס הרצויים בערב שלפני ולהניח אותם בתוך קופסת האוכל. המאפינס יפשירו במהלך הלילה ובבוקר יהיו טריים ומוכנים לאכילה (כדאי לחמם במיקרוגל כמה שניות אם יש אפשרות, אבל הם טעימים גם בטמפרטורת החדר).

For the recipe in English:
Healthy Spinach and Feta Muffins: Easy Recipe for Breakfast

מאפינס תרד וגבינות מלוחות: הדרך הקלה לארוחת בוקר בריאהמאפינס תרד וגבינות מלוחות: הדרך הקלה לארוחת בוקר בריאה

הרשם
עדכן
66 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן