מאפינס גבינה וניל
מכירים את הרגע הזה שמתחשק להכין משהו מתוק? אצלנו זה בדרך כלל קורה אחר הצהריים בשעה 16:00, אני שומעת את הצעדים בדרך למטבח: "אמא יש משהו מתוק לחטוף?" צריך להיות משהו קטן ליד השוקו.
ולא רק זה, יום ראשון בבוקר, לפתוח את השבוע עם משהו מתוק כמו מאפינס וניל רכים ועסיסיים, עם טעם וניל מודגש. אין כמו החיוך של אביב אחרי הביס הראשון.
מאפינס אחד נחטף ומיד אחרי השני נעטף ונכנס לילקוט. בגלל זה אני מעדיפה מאפינס, יותר קל לארוז וזה ממש נראה כמו עוגות קטנות וחמודות.
12 יחידות
מרכיבים:
3 ביצים L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
100 ג' גבינה לבנה (2 כפות יפות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
כף אבקת אינסטנט וניל
270 ג' קמח (2 כוסות פחות כף אחת)
2 כפיות א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית שקעים.
2. לשים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה להנמיך מהירות להוסיף את השמן, גבינה לבנה ואת שאר המצרכים.
3. לערבב במהירות נמוכה לתערובת אחידה וחלקה.
4. למלא את השקעים עד 3/4 גובה לאפות כ 20 דקות עד שמזהיב יפה.
For the recipe in English:
Vanilla cheese cupcakes




