מאפינס תותים ויוגורט מעולים
מתכון פשוט וקל שאפילו לא צריך להפעיל את המיקסר בשבילו. צריך קערה וכף (מינימום כלים!) ותארגנו תבנית שקעים. תסתכלו בתמונות — המאפינס נראים מקסים. זה בעצם עוגות אישיות של תותים ויוגורט ב-30 דקות הכנה.
כשמגיעה עונת התותים זאת אותה ההתלבטות כל פעם — מה לעשות עם התותים? קינוח מרשים? אולי עוגת מוס טובה? ומה עם ריבת תות? לפני שאני מכינה אותם, אני מעדיפה להכין את המאפינס, הרבה זמן רציתי להכין אותם.
מאפינס תות וניל עם יוגורט שנותן רכות, עם נגיעות עדינות של תות והתוצאה לפניכם.
15 מאפינס
מרכיבים:
80 ג' תותים חתוכים לקוביות קטנות (שליש כוס)
כפית סוכר
אופציה:
כפית ריבת תות לערבב עם התותים
2 ביצים
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפיות תמצית וניל
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
80 מ"ל חלב (שליש כוס)
200 מ"ל יוגורט (גביע)
210 ג' קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה
הכנות:
1. לפזר כפית סוכר על קוביות התותים ולהמתין 15 דקות.
2. לחמם תנור ל 180 ולשמן תבנית שקעים.
3. לטרוף ביצים וסוכר כדקה להוסיף תמצית וניל, שמן, חלב ויוגורט לערבב לתערובת אחידה להוסיף את הקמח ולסיים עם הא. אפייה.
4. להוסיף את קוביות התותים במינימום ערבוב, למלא את השקעים עד 3/4 גובה לאפות כ 20 – 25 דקות.
For the recipe in English:
Strawberry Yogurt Muffins Recipe





