עוגת שוקולד פרווה מעולה
קחו 5 דקות על השעון ותתחילו להכין את העוגה — זה כל מה שצריך בשביל העוגה הטעימה הזאת. לפעמים בשביל עוגה טובה לא צריך לעבוד קשה, כל מה שצריך זה מספר מצרכים בסיסיים שיש בכל בית.
העוגה פרווה, כך שהיא מתאימה לכל ארוחה. מרקם נהדר, שוקולדי, לח ועסיסי. זה כל מה שצריך בעוגת שוקולד טובה שנחטפת במהירות, אני מבטיחה מתכון קלי קלות.
תבנית קוטר 18
מרכיבים:
2 ביצים L
180 ג' סוכר (כוס פחות כף)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס אבקת שוקולית
כף גדושה קקאו
כוס מים (מי ברז)
כפית תמצית וניל
100 ג' קוקוס (כוס)
210 ג' קמח תופח (כוס וחצי)
ממרח שוקולד
קרם שוקולד נוסף:
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
100 ג' שוקולד מריר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 160 מעלות ולשמן את התבנית.
2. לטרוף את הביצים והסוכר כמה שניות, להוסיף את הרטובים לטרוף כמה שניות ולהוסיף את השוקולית, קקאו, קוקוס וקמח.
3. להעביר את הבלילה לתבנית (בלילה נוזלית) לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
אפשרות הכנה במיקסר:
לשים את הביצים והסוכר במיקסר, להפעיל במהירות נמוכה מספר שניות, להוסיף את הרטובים עדיין במהירות נמוכה ו\להוסיף את היבשים, להקציף עד שהכל אחיד חלק ונוזלי.
5. כשהעוגה יוצאת מהתנור לקרר כ 30 דקות ולמרוח ממרח שוקולד באופן שווה או להמיס שוקולד ושמנת מתוקה לערבב לקרם אחיד ולצפות את העוגה.
For the recipe in English:
Dairy-Free Chocolate Cake

גולשים מכינים וממליצים:
אורלי : "החלפתי את הקוקוס בשקדים טחונים. יצא מעולה!! 5 דקות הכנה ו5 דקות לחיסול"
ליהי : "העוגה מעולה!!!!!!
קלה להכנה וקוצרת מחמאות!!!!!"
לאה : "כבר הכנתי את העוגה הזאת כמה פעמים, גם באמצע השבוע.
מעולה, פשוטה וחגיגה אצל הילדים! מומלץ ביותר!"
יעל : "עוגה מעולה, מומלצת בחום! תודה!"


