עוגיות שוקולד פריכות לילדים
עוגיות קלאסיות אני מכינה אותן כבר שנים קשה מאוד לפשל עם המתכון המתכון בגלל שהוא כל כך פשוט להכנה, עוגיות חמאה פריכות וטעימות ממולאות שוקולד עוגיות ביתיות אבל מושקעות עם בצק מהמם.
תדמיינו 2 עוגיות חמאה פריכות ונימוחות ובאמצע מילוי שוקולד התחושה כאילו זכיתי בפינוק בלתי צפוי, רגע אתם מעדיפים ריבה או מילוי אחר ? העוגיות יקבלו באהבה כל מילוי שאתם אוהבים עכשיו רק נותר לדמיין את הביס הנהדר.
כ 35 עוגיות
מרכיבים:
200 ג` חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' סוכר (חצי כוס)
260 ג' קמח (2 כוסות פחות 2 כפות)
חצי כפית קינמון
קורט מלח
כפית סוכר וניל
כף מים במידה וצריך
מילוי:
ממרח שוקולד
הכנות:
1. לשים את החמאה במיקסר יחד עם שאר המצרכים בעזרת וו המגל לעבד לחתיכות גסות (במידה והבצק לא מתאחד להוסיף מעט נוזלים) לעצור ולאסוף לכדור.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות.
3. לחלק את הבצק לשני חלקים לקמח נייר אפייה ולרדד כל חלק לעלה גדול להכין מראש תבנית עם נייר אפייה, לקרוץ צורות ולהעביר לתבנית, בחלק השני של הבצק לרדד לקרוץ צורות ובמרכז לקרוץ צורה קטנה יותר.
4. לאפות 10 דקות העוגיות מזהיבות בתחתית ועדיין נותרות מעט רכות
5. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח / להזליף שוקולד על העוגיות השלמות, להניח מעל עוגייה נוספת (חור) מעט ללחוץ.





