צ'יקן נאגטס כמו מקדונלד'ס - נגיסי עוף עסיסיים ורכים
איזה כיף שיש מתכונים שעושים חשק. נגיסי עוף ביתיים, רכים ועסיסיים שעטופים בפריכות ממכרת, הם אחד המאכלים שהילדים שלי פשוט טורפים. כולנו מכירים את גרסת הרשתות, אבל כשאנחנו מכינים את זה בבית אנחנו יודעים בדיוק מה נכנס פנימה, וזה תמיד יוצא יותר טעים ובריא. כדי לקבל את הפריכות האולטימטיבית, נצפה את הנגיסים בטמפורה ואז בפירורי לחם.
הציפוי הכפול הזה משדרג לכם את הביס וגורם לכם לשמוע את הקראנץ' בכל נגיסה. זה פשוט מתכון מנצח.
3 מנות
מרכיבים:
700 ג' חזה עוף חתוך לחתיכות בינוניות
טמפורה:
כוס בירה לבנה (שחורה לא מתאים)
כוס מים / סודה (משקה מים מוגזים)
2 כפות קורנפלור
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כפית מלאה חרדל
280 ג' קמח (2 כוסות)
ביצה L
תבלינים:
כפית פפריקה מתוקה
כפית שטוחה גריל עוף
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית א. מרק
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הטמפורה ותבלינים לעיסה אחידה. (זה נראה כמו טחינה) להוסיף את החזה עוף ולהשרות כ-30 דקות.
2. לצפות עם פירורי לחם ושומשום. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב יפה מכל הכיוונים.
הוגש עם בורגול עם בצל, אלף האיים בייתי וסלט כרוב מזרחי
For the recipe in English:
Homemade Chicken Nuggets




