ביצה בקן קלאסיקה של ילדות
מילת המפתח היא גיוון — אני כל הזמן מחפשת איך לגוון לאביב את ארוחת הערב והבוקר עם מתכונים קלים ומהירים שאביב יהיה מרוצה מהם. (קורנפלקס זה לא אוכל)
ביצה בקן — מי לא מכיר. אני חושבת שכולנו גדלנו על המתכון החביב הזה, ולמרות כל השנים שעברו זה בינגו כל פעם מחדש.
הילדים מאוד אוהבים לראות החלמון מתפרץ החוצה וזה גורם לי לחייך.
הטיפ המנצח שלי הוא להפעיל את הילדים בהכנה. הם יכולים לבחור איזו צורה שהם רוצים לקריצת החור.
זה יוצא מקסים עם ירקות טריים וגבינות — סגרתי את ארוחת הערב.
מרכיבים:
פרוסת חלה או פרוסת לחם עדיף בצורת ריבוע
ביצה
מלח
הכנות:
1. לקרוץ עיגול במרכז הפרוסה ולחמם מחבת על אש בינונית עם 3 כפות שמן. לטגן את הפרוסה לזמן קצר עד שמזהיב ולהפוך בזהירות. לשים ביצת עין בחור ולכסות.
2. לטגן עד שהביצה מוכנה, להעביר לצלחת ולהמליח.
3. לחתוך באמצע, זה חלומי.
For the recipe in English:
Egg in the Basket






