לבבות עם פתיתים לילדים
אני לא מפסיקה לחשוב על רעיונות לארוחת צהריים — היא צריכה להיות יותר מושקעת והכי חשוב, מתאימה לילדים. רק שתדעו, השילוב של לבבות עוף ופתיתים זה שילוב מנצח.
זה לא דורש יותר ממספר דקות הכנה וזה מעדן נהדר. יופי של ארוחת צהריים או מנה עיקרית בארוחת שישי.
4 מנות
מרכיבים:
500 ג' לבבות מוכשרים וחצויים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס דק
שן שום קצוצה
2 כוסות פתיתים
פלפל חריף חתוך לטבעות
חצי כוס מים
תבלינים:
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל פלפל והשום עד הזהבה קלה.
2. להוסיף את הלבבות לטגן על אש יחסית גבוהה שתיים שלוש דקות להוסיף מים ותבלינים לבשל עוד 5 – 6 דקות.
3. להכין את הפתיתים לפי הוראות ההכנה בסיום לערבב עם הלבבות ולהגיש.
For the recipe in English:
Chicken Hearts With Israeli Couscous




