תפוחי אדמה בתנור לילדים
אם מדברים על תוספת אהובה אין ספק שתפוחי אדמה לוקחים את המקום הראשון, לא משנה איך תבחרו להכין בטיגון או באפייה תמיד מנצח לא פלא שהם מככבים בארוחת שישי.
קבלו מתכון אהוב במיוחד של תפוחי אדמה בתנור תיבול קטלני נותן טעם מעולה לתפוחי אדמה, הם מקבלים צבע זהוב שרק עושה חשק לתת ביס, תפוחי אדמה אפויים עם שוליים פריכים ממכרים.
הפנים רך כמו חמאה מה עוד אפשר לבקש מתוספת לארוחה ?
4 – 5 מנות
מרכיבים:
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לפלחים
5 כפות שמן זית / קנולה
תבלינים:
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
3/4 כף א. מרק
כף סילאן
הכנות:
1. לחמם תנור ל 200 מעלות ורפד תבנית עם נייר אפייה.
2. להרתיח סיר עם מים מומלחים לחלוט את התפוחי אדמה 5 דקות במים רותחים לסנן ולייבש.
3. לתבל את הפלחים עם השמן תבלינים והסילאן ולהעביר לתבנית כמה שיותר בשכבה אחת.
4. לאפות כ 45 דקות.
*בעבר הייתי מטגנת את התפוחי אדמה


גולשים מכינים וממליצים:
אילנית : "חדשה באתר, ורציתי לומר תודה! יצא פשוט מדהים!!!! מומלץ מאוד."
חן : "הכנתי לשבת את התפוחי אדמה והשם כל כך תואם.. אלו באמת תפוחי אדמה שילדים אוהבים! הבת שלי טרפה את הכל. תודה רבה ניקי"


