פשטידת גבינות עם קוטג'
אפשר להכין את הפשטידה הזאת לארוחת בוקר צהריים ואפילו לארוחת ערב היא מושלמת לכל ארוחה פשוטה להכנה ויוצאת מקסים עם רעפים דקים של תפוחי אדמה שהופכים אותה רואים את שכבת התפוחי אדמה וזה פשוט יפה.
פשטידת גבינות רכה טעימה ופריכה בהכנה מהירה בלי להסתבך יותר מידי ואין הרבה כלים בדיוק כמו שאני אוהבת, כמה דקות עבודה והתוצאה פשוט ממכרת.
אינגליש קייק / תבנית עגולה קוטר 18
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 פיתות
2 ביצים גדולות
250 ג' קוטג' (גביע)
80 מ"ל חלב (שליש כוס)
80 ג' גבינה צהובה מגורדת (פחות מכוס)
כפית שטוחה מלח
הכנות:
1. לפרוס את התפוחי אדמה לפרוסות דקות לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את הפרוסות מצד אחד עד הזהבה ולהוציא החוצה.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות.
3. לסדר את הפרוסות בתחת התבנית כמו רעפים, לחתוך את הפיתות לעיגולים לחתוך לקוביות קטנות להעביר לקערה יחד עם שאר המצרכים.
4. לערבב לתערובת אחידה ולשטח על התפוחי אדמה.
2. לאפות כ 40 דקות עד הזהבה ולהפוך על צלחת הגשה או להגיש כמו שזה.
בעבר הייתי מטגנת את הפיתות שיניתי וויתרתי על זה.




גולשים מכינים וממליצים:
חגית : "יצא טעיםםםם,הפשטידה חוסלה בשניות!"


