עוף עם פלפלים ברוטב מעולה
תשכחו מסכין ומזלג את הכנפיים האלה אוכלים בידיים ועד הסוף הן כל כך טעימות שאי אפשר לעמוד בפניהן, השארתי אותן ברוטב שיקבלו את כל הטעמים רוטב פיקנטי כמה טעים.
זה סיר של שישי בבוקר שעולה על האש ובארוחת שישי הוא הכוכב והכל בזכות הרוטב שהופך את התבשיל למעדן, אל תשכחו את חלת השבת שיהיה עם מה לנגב את הרוטב.
3 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסות
3 פלפלים חתוכים לרצועות
פלפל חריף פרוס דק
כף שטוחה רסק עגבניות
2 כוסות מים
תבלינים:
3/4 כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית גריל עוף
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחם סיר רחב (סוטאז') עם 4 כפות שמן להתחיל בטיגון הירקות מספר דקות, להוסיף את הכנפיים בין הירקות להוסיף תבלינים רסק מים ולהרתיח.
2. לכסות להנמיך לבשל כשעה פלוס.


גולשים מכינים וממליצים:
קארן : "תודה יצא מדהים! מתכון גאוני!!!"


