קישואים בטעם כבד
כל פעם שאני מכינה את המתכון הזה אני מופתעת מחדש. הוא טעים בטירוף, ויותר מזה, הוא מסוג הסלטים שטועמים כפית ועוד כפית עד שהכל נגמר. סלט קישואים נהדר ופשוט להכנה.
בצלים, קישואים וביצים — זה כל הסיפור. השילוב של שלושת המצרכים האלה הוא פשוט מדהים, אין דברים כאלה.
סלט פגז לכל דבר, במיוחד לארוחת שישי ליד חלת השבת. תאמינו לי, האורחים יודו לכם ואתם תתחרטו שלא הכנתם מספיק.
כל פעם שיש לי קישואים אני מכינה את המתכון הזה — הצלחה כל פעם מחדש. גם מי שלא אוהב קישואים אוכל את הסלט הזה בכיף.
תכינו אתם תודו לי.
3 מנות
מרכיבים:
4 קישואים יפים חתוכים לקוביות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 ביצים קשות
חצי פלפל שחור גרוס
כפית מלח מעט יותר
כמות קטנה יותר:
2 קישואים בגודל בינוני
2 בצלים בגודל בינוני
ביצה קשה L
כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן. לטגן את הבצלים עד שהם מזהיבים, ובגלל שיש הרבה בצל צריך לטגן בסבלנות על אש בינונית. לא למהר, לתת לבצל את הזמן שלו, כל הטעם מגיע מהטיגון.
2. להוסיף את קוביות הקישואים לבצלים ולטגן עד שהקוביות רכות וחלקן מזהיבות. את כל תכולת המחבת להעביר למעבד מזון יחד עם הביצים קשות, להמליח ולפלפל.
3. לטחון למחית אחידה לטעום (רק לטעום לא לגמור הכל) ולאזן טעמים.
אמאל'ה איזה טעים!
For the recipe in English:
Zucchini Salad Liver Flavored
גולשים מכינים וממליצים:
לידור : "ניקי הכנתי הערב את הסלט חצי כבר התחסל!! פשוט לא להאמין שיש בו קישואים!! ממש מרגיש טעם של כבד!!
כל הכבוד לך!!"
אביטל : "הכנתי את זה שבת שעברה מכינה את הסלט גם השבת ורוצה להגיד לך שחסלתי את זה גם בלי חלה
מתכון מעולה!!! וכ"כ טעים"



