סלט פלפלים בטעם חמוץ מתוק
סלט נפלא לשולחן החג או לארוחת שישי מתאים במיוחד לאוהבי הפלפלים, אני אוהבת להכין כמות ולשמור במקרר, הסלט רק משתבח והטעמים עוד יותר טובים. תוספת נהדרת לכל ארוחה.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
3 פלפלים אדומים חתוכים לרבעים ופרוסים דק
3 פלפלים צהובים חתוכים לרבעים ופרוסים דק
כפית מלאה קטשופ
2 כפות חומץ
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הפלפלים מספר דקות עד שהם מתרככים, מידי פעם לערבב.
2. להוסיף את שאר המצרכים לטגן עוד 5 דקות על אש בינונית ולהוריד מהאש.
For the recipe in English:
Sweet and Sour Pepper Salad




