סלט כרוב עם קריספי אטריות
זה אחד הסלטים הכי קלים ואהובים שיש, מומלץ מאוד לשמור במועדפים. הקראנץ' של האטריות מוסיף את המרקם המושלם לכל ביס. עכשיו תגידו: "אטריות למרק בסלט? איך בדיוק זה עובד?"
זה עובד נהדר; השילוב של הכרוב עם הרוטב הטעים, נגיעות השומשום והמון מקלוני אטריות זה שילוב מצוין. סלט שהוא חגיגה צבעונית ומרעננת. והבונוס? אפשר להכין קודם ולא להמתין לרגע האחרון.
איך אני אוהבת קראנץ' בסלט מפתיע, טעים וקל.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
חצי כרוב גדול חתוך לרצועות דקות / קוביות
2 גזרים מגורדים גס
3 כפות שומשום
חצי כוס אטריות דקיקות למרק
3 – 4 כפות שמן
הרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפיות דבש
כפית חרדל
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם השמן לטגן את האטריות עד שהן משחימות / מזהיבות חשוב לערבב לעיתים קרובות ולהישאר בסביבה כדי שהן לא ישרפו.
2. לחמם מחבת יבשה לקלות את השומשום עד שהוא משנה את הצבע לחום ולהוריד מהאש, שימו לב זה קורה מהר וחשוב להקפיד לנענע את המחבת מידי פעם.
3. להעביר את הכרוב והגזר לקערה ולהוסיף את האטריות.
4. לערבב את מצרכי הרוטב להעביר לצנצנת קטנה לשקשק היטב ולתבל את הסלט, לכסות ולקרר כשעה, לפני ההגשה להוסיף את השומשום הקלוי.
For the recipe in English:
Cabbage and Noodles Salad
גולשים מכינים וממליצים:
דבש : "חזרתי לעדכן- אליפוווות!!! פשוט מושלם! האיטריות נותנות כזה גיוון שזה גאוני:)"



