תפוחי אדמה בתנור שלא תפסיקו להכין
מתאים לכם לגוון ? אני היום בראש של לפרגן ולהכין תוספת מדהימה לארוחת צהריים ואני מתכוונת לתפוחי אדמה כמובן, יש מי שלא אוהב תפוחי אדמה ? אם כבר זאת תוספת שכולם אוהבים.
בא לי לשנות לא קוביות ולא פרוסות תשכחו מפלחים ותראו מה עשיתי ולא התבלבלתי אני יודעת שהכנתי תפוחי אדמה בתנור ולא עוגיות, זה יצא חמוד ברמות עשיתי את הקריצה בצ'יק צ'אק ולתנור.
נתתי 2 אפשרויות תיבול תבדקו מה מתאים לכם.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
5 – 6 תפוחי אדמה בינוניים
1/3 כוס שמן זית / קנולה
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק / כפית גרגרי צ'ילי מתוק
תבלינים:
חצי כפית פפריקה מתוקה
נגיעה של כורכום
כפית שום כתוש
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
למי שרוצה להוסיף א. מרק חצי כף וכפית שטוחה מלח.
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפרוסות עבות יחסית בעזרת קורצן קטן ולקרוץ במרכז.
2. להרתיח סיר עם מים מומלחים לחלוט את התפוחי אדמה 5 דקות לסנן ולייבש.
3. לחמם תנור ל 190 מעלות ולרפד תבנית עם נייר אפייה.
4. למי שמעדיף נטו תפוחי אדמה לפזר בתבנית בשכבה אחת להזליף שמן זית בנדיבות ומלח פלפל, אפשרות שנייה בקערה גדולה לתבל את התפוחי אדמה עם השמן צ'ילי שום ותבלינים.
5. להעביר לתבנית בשכבה אחת ולהזליף מעל את שארית התיבול.
6. לאפות כ 50 דקות.



גולשים מכינים וממליצים:
גילי : ניקי, את אלופה!!!!!!!
קיבלתי המלצה על האתר, ניסיתי לעשות את המתכון הנוכחי ויצא פצצה. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!!!!!!
yiska : יצא טעיםםםםםםם מאוווווווד
שם : שלום ניקי. הכנתי בלי החור. תפוחי האדמה יצאו מעולים! בעלי אמר שאלו תפוחי האדמה הביתיים הטעימים ביותר שאכל! מעכשיו מתכון קבוע בבית
תודה רבה לך


