מתכון לבורגול עם ירקות
הדרך הכי טעימה לאכול בורגול זה עם ירקות — זאת תוספת נהדרת לכל ארוחה. תסלחו לי כל אוהבי האורז, הגיע הזמן להתקדם לתוספת בריאה ומזינה שהרבה יותר קל להכין מאשר אורז.
מלא יתרונות תזונתיים, ובשורה התחתונה — קלי קלות הכנה, מה שהופך אותו מתאים לארוחת צהריים. רוצים לדעת כמה קל? לוקח 15 דקות לבשל אותו וזהו, הוא משתלב נפלא בהמון מתכונים.
קבלו מתכון מנצח לא רק לצמחוניים או לטבעוניים, אלא לכולם.
3 מנות
*מהיר וקל *בריא ומזין *מתאים לצמחוניים ולטבעוניים *אפשר להכין יום מראש *מקור טוב לוויטמינים ומינרלים *תחליף מעולה לאורז *
מרכיבים:
כוס בורגול עבה / גס
2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים קטן
2 גזרים גדולים חתוכים קטן
3 שיני שום קצוצות
כפית סילאן
בצל בינוני חתוך קטן
2 כוסות מים
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. לחמם סיר על אש בינונית עם 4 כפות שמן ולהתחיל בטיגון קוביות הגזר למשך 2 דקות. להוסיף את קוביות הפלפלים, לטגן עוד 2 דקות ולסיים עם הבצל והשום עד שמזהיב.
2. אחרי שהירקות מתרככים להוסיף את הבורגול, מים, מלח, פלפל וסילאן. להרתיח, לכסות, להנמיך את האש ולבשל 15 דקות. לכבות ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות.
3. לפני ההגשה לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה.
For the recipe in English:
One-Dish Wonder: Bulgur with Vegetables



