יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לחנוכה מתכונים לתשעה באב

נגיסי תרד וגבינות אפויים

1 דצמבר 2013
(Visited 51,656 times, 1 visits today)
נגיסי תרד וגבינות אפויים

נגיסי תרד וגבינות אפויים

מצאתי דרך להכניס ירקות לארוחות של הילדים, ואני מה זה מרוצה מעצמי 🙂 קבלו נגיסי תרד וגבינות שיצאו פגז. שימו לב למה שהכנסתי פנימה: תרד, גבינות, בטטה והכל עטוף בציפוי פריך וקריספי.
אני רוצה לראות את הילד שיסרב לאכול את הנגיסים הפריכים האלה ולא יבקש תוספת. כל העניין לוקח כ-10 דקות הכנה ומשם לתנור או לטיגון. מתכון שחובה להכין — הנגיסים האלה משגעים ואפשר אפילו לאכול בטמפ' החדר.

15 נגיסים

מרכיבים:

400 ג' תרד
בטטה קטנה
50 ג' גבינה בולגרית / צפתית מגורדת
3 כפות שמן
1/3 כוס פירורי לחם / קמח
חצי כוס גבינות מגורדות
(גאודה, עמק, קצ'קבל)
ביצה
שליש כפית פלפל
חצי כפית מלח (הגבינות מלוחות אז בזהירות)

פירורי לחם לציפוי

הכנות:

1.  להרתיח סיר עם מים ולבשל את הבטטה עד שהיא רכה, לקרר ולמעוך למחית חלקה.

2. להרתיח סיר עם מים לחלוט את התרד כ 5 דקות לסנן לקרר לסחוט טוב את הנוזלים ולחתוך קטן.

3. לערבב את כל המצרכים להכין לביבות ולצפות עם פירורי לחם, אפשרות נוספת: למלא קורצן להרים בעדינות ולצפות עם פירורי לחם.

4. אפייה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לאפות כ 25 דקות צד ראשון להפוך לצד השני ולאפות עוד 15 דקות.

5. טיגון:
לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את הנגיסים עד הזהבה משני הצדדים.

For the recipe in English:
Spinach Nuggets

נגיסי תרד וגבינות אפוייםנגיסי תרד וגבינות אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

ענבר : "מתכון מעולה. הכנתי לילד כדי שיהיה מה לתת לו לנשנש למטה בגינה כשאני אוספת אותו מהגן… כל הסובבים (ילדים ומבוגרים) פשוט חיסלו את הקופסא וביקשו את המתכון"

הרשם
עדכן
96 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן