פשטידת מנגולד וגבינות
לא צריך המון מתכונים לפשטידות צריך למצוא פשטידה אחת מדהימה מאז שהורדתי במשקל עברתי לתזונה שמבוססת על ירקות כלומר הרבה ירקות ואני מכינה פשטידות כמעט באופן יומיומי.
לרוב אני מכינה פרווה אבל כשאני רוצה פשטידה חלבית אני ישר מכינה אותה, אני מקבלת את כל מה שטוב במנגולד ויש כאן הרבה מנגולד בפשטידה אחת, מבחר גבינות טובות וכל הקסם הזה נכנס לתנור.
לארוחת ערב לאירוח מושקע או לארוחת בוקר היא מתאימה לכל טמ"פ החדר חם הכל הולך.
אינגליש קייק / תבנית קוטר 18
מרכיבים:
חבילת עלי מנגולד (5 – 6 עלים גדולים)
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
250 ג' קוטג' (קופסא)
100 ג' גבינה לבנה (2 כפות יפות)
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת / צפתית / בולגרית
2 ביצים L
100 ג' קמח רגיל (3/4 כוס)
3/4 כפית א. אפייה
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את קוביות הבצל עד הזהבה ולהעביר לקערה, לחתוך את העלים קטן בלי הגזע להוסיף לבצל (אין צורך לבשל קודם) להוסיף את שאר המצרכים להמליח ולערבב לתערובת אחידה.
3. לשטח בתבנית לאפות כ 30 – 40 דקות.
הפשטידה מאבדת מעט מהנפח שלה.





