לחם קוטג' עשיר בחלבון: המתכון המהיר ביותר ב-5 דקות עבודה
לחם קוטג' ב-5 דקות: הפתרון המהיר לארוחת ערב כשנגמר הלחם
מי מאיתנו לא מכיר את הרגע הזה? השעה כבר מאוחרת, כולם רעבים, ואז הפתעה: נגמר הלחם! במקום להיכנס ללחץ, אני מציעה לכם פתרון קסם אמיתי שהפך לכוכב הבית שלנו: לחם קוטג' מהיר. בזכותו, אפשר להכין לחם טרי וחם בחמש דקות בלבד, ופשוט לשלוח אותו לתנור. זו לא הגזמה, זו הצלת ארוחת ערב!
הלחם הזה לא רק חם וטעים, הוא גם מועשר בחלבון, מה שהופך אותו לבחירה חכמה ומשביעה עבור כל המשפחה מהקטנים ועד הספורטאים. הדבר הכי טוב? אתם מרוויחים זמן. בזמן שהריח המשגע ממלא את הבית, אתם יכולים בנחת לחתוך ירקות, לסדר גבינות ולבשל ביצים. אנשים עסוקים, הורים יקרים המתכון הזה נועד בשבילכם, ומגיע עם כמה בונוסים מיוחדים.
5 דקות הכנה * מתאים לילדים * מועשר בחלבון * אפשר להכין ממנו פיצה מהירה * אפשר להשתמש בקוטג' פג תוקף קליל (חיסכון כפול!)
4 יחידות
מרכיבים:
250 ג' קוטג' 9%
80 מ"ל חלב (שליש כוס)
ביצה
70ג' גבינה צהובה מגורדת (3/4 כוס)
50 ג' קמח (5 כפות)
3/4 כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות ולהכין תבנית עם נייר אפייה.
2. לטחון את הקוטג' החלב והביצה לתערובת חלקה ללא גושים ולהעביר לקערה. להוסיף את הגבינה צהובה קמח להמליח ולפלפל.
3. להוציא רבע מהתערובת לצקת על נייר האפייה ולמרוח לעיגול גדול. סך הכל ליצור 4 עיגולים בתבנית של התנור.
4. לאפות כ-25 דקות עד שמזהיב.
5. אפשר גם להכין פיצה עם התוצאה הסופית למרוח קטשופ לשים ירקות וגבינה צהובה ואז להכניס לתנור למספר דקות.
For the recipe in English:
Quick Cottage Bread









