לחם שום מהיר עם גבינה צהובה
נחטף! מראש עדיף להכפיל כמויות כי זה מעט מידי. פשוט קל וטעים אחד הדברים הקלאסיים לארוחת ערב שאף פעם לא נמאס מהם. אני אוהבת מתכונים כאלה תוצאה נהדרת בכלום עבודה, זה מסוג המתכונים שקשה לעמוד בפניהם.
2 מנות
מרכיבים:
4 לחמניות מאורכות / 6 לחמניות ביס חצויות
כפית גדושה שום כתוש
80 ג' חמאה רכה מאוד
שליש כפית מלח
70 ג' גבינה צהובה מגורדת / חתוכה קטן
2 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לערבב חמאה, שום, פטרוזיליה (להשאיר קצת בצד) ומלח לממרח אחיד, אפשר לקלות (טוסט) את הלחמניות או להשתמש כמו שהן, למרוח שכבה דקה מהממרח ולפזר גבינה צהובה.
3. לאפות כ 10 דקות לפזר פטרוזיליה להגיש חם עם ירקות טריים.
For the recipe in English:
Easy garlic bread




גולשים מכינים וממליצים:
הילה : "אחת הארוחות ערב הטעימות!!! חתכתי פיתות לרוחבם..סלט ירקות ליד..פשוט מעדן!!!!!!! תודה לך ניקי על עוד מתכון מושלם!"
מיטל : "מושלם! נטרף לגמרי"
יפית : "כל כך טעים, הילדים השתגעו על זה, אני מכינה כבר 3 ימים ברציפות"
שלי : "הכנתי עכשיו עם לחמניות שנשארו ואיבדו מטריותן.
יצא פשוט טעים!!!!
החלפתי את הגבינה צהובה במוצרלה."


