פשטידת ירקות מנצחת
אני לא אגיד שהיא דלת קלוריות אבל היא לא רחוקה משם. פשטידה מדהימה, אפשר לאכול אותה קרה ובטמפ' החדר. היתרון הגדול שלה הוא שאפשר להכין אותה מספר ימים מראש ולשמור במקרר, אפילו אביב אוהב אותה.
אני מכניסה לפשטידה את כל הירקות שזמינים לי, זאת פשטידת הקסם שלי. לוקח לי 10 דקות לתקתק אותה ולתנור. היא צבעונית, מרעננת, פשטידה יפהפייה ומזינה וכל היופי הזה בתבנית אחת. היא פרווה כי רציתי שהיא תתאים לארוחת צהריים ולארוחת ערב.
תכינו לא תתחרטו, היא נהדרת. הרבה זמן לא הכנתי פשטידה כזאת טובה.
תבנית 20X30
מרכיבים:
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שמן
4 פלפלים חתוכים קטן / שושקה
400 ג' כרוב חתוך קטן
בטטה חתוכה לקוביות קטנות
4 זוקיני חתוכים קטן
4 ביצים
60 ג' קמח (חצי כוס פחות כף)
חצי כפית פלפל שחור
כפית גדושה מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת גדולה עם 2 כפות שמן לטגן את הכרוב כ 5 דקות להוסיף את הפלפלים, בטטה, בצל וקישואים לאדות כ 10 דקות על אש בינונית, מידי פעם להקפיץ אין צורך להוסיף שמן הכוונה לאדות את הירקות עד שהם מעט מתרככים.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
3. לטרוף ביצים ותבלינים להוסיף את הקמח ולטרוף עד שהוא נבלע בביצים להוסיף את הירקות ולערבב לתערובת אחידה וסמיכה לשטח בתבנית בשכבה אחידה.
4. לאפות כ 50 דקות.
83 קלוריות לקובייה
For the recipe in English:
Best ever vegetable casserole recipe





