כריך מושקע לארוחת בוקר (מדהים!)
וואו ושוב פעם וואו — הכנתי כריך מושקע בטירוף וזה יצא משגע. הלכתי על לחם מקמח מלא עם המון ירקות שנותנים בריאות וטעם בכל ביס. את הכל סידרתי בצורה יפהפייה. זה לא כריך לילדים, אלא לגדולים שאוהבים לאכול טוב ובריא.
כל הזמן מדברים על מה מכינים לילדים לארוחת עשר, אבל מה איתנו? לא מגיע לנו איזה סנדוויץ' גדוש בדברים טובים להתחיל איתו את הבוקר או לקחת לעבודה? אנחנו לא רעבים בשעה 10? הכנתי כריך משובח וטעים בטירוף.
אני מסוגלת לאכול את הכריך הזה כל בוקר — הוא נפלא גם לארוחת ערב. כשבריאות, טעם, ויופי נפגשים בכריך אחד זאת התוצאה.
2 כריכים
מרכיבים:
4 פרוסות לחם מלא / כוסמין / מה שיש זמין
2 ביצים
כרוב סגול חתוך לרצועות דקות (לא צריך כמות גדולה)
מלפפון גדול חתוך למקלות דקים
גזר גדול חתוך למקלות דקים
עגבנייה גדולה חתוכה לפרוסות דקות
אבוקדו פרוס לפרוסות דקות
כל ממרח שאוהבים גבינה, גבינת שמנת, קוטג', חמאה, חומוס, טחינה
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים, לבשל את הביצים 12 דקות, לסנן, לצנן ולקלף.
2. למרוח איזה ממרח שאתם מעדיפים ולהתחיל לסדר שכבות של מקלות גזר, מקלות מלפפון, רצועות כרוב ופרוסות עגבנייה. להמליח ולפלפל כל שכבה בפני עצמה, לפרוס את הביצים הקשות בפורס ביצים לקבלת פרוסות דקות, להניח על פרוסות העגבנייה ולהמליח.
3. להוסיף מעל את פרוסות האבוקדו, להמליח ולסגור עם פרוסה נוספת. לעטוף עם נייר עטיפה לסנדוויצ'ים ולחתוך באמצע.
כריך יפהפה.
For the recipe in English:
The Best Breakfast Sandwich





