מלאווח עם ביצה ורסק עגבניות
ככה מכינים ארוחת ערב אליפות בפחות מ-10 דקות הכנה. למי אין מלאווח במקרר? לכל אחד יש בהקפאה בדיוק לרגעים שאין חשק להכין משהו לאכול. לרגעים כאלה, נולדו מתכונים מהסוג הזה — מלאווח עם ביצה ורסק עגבניות.
בילדות זה היה המאכל אהוב עליי — השילוב של המלאווח עם רסק עגבניות וביצה — בתור ילדה זה היה החלום שלי. כל כך אהבתי לאכול את זה, ועכשיו הילדים גם.
מרכיבים:
מלאווח קפוא
ביצה קשה
2 עגבניות בשלות ורכות מגורדות
חומוס ביתי
טחינה כתומה
מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם שמן לטגן את המלאווח (אין צורך להפשיר) משני הצדדים עד הזהבה ובעזרת תרבד להחליק לצלחת.
2. על חצי מהמלאווח למרוח חומוס עם הרסק עגבניות ביצה חתוכה לפרוסות, פרוסות מלפפון ולקפל לשניים.
אמאל'ה.
For the recipe in English:
Malawach With Egg and Tomato





