יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב סלטים סלטים חמים

קישואים ברוטב עגבניות

23 יוני 2012
(Visited 26,680 times, 1 visits today)
קישואים ברוטב עגבניות

קישואים ברוטב עגבניות

זה אוכל של בית — אתם בטח מכירים את זה. שבת בצהריים, באים לאמא לאכול, הריחות מטיילים בכל הבית וכמו קסם אני נמשכת למטבח. יש סיר גדול על האש עם רוטב אדום וקישואים, והסיר מבעבע לו בשקט על הגז.
לקרוא לזה תבשיל או סלט, זה לא משנה — מה שחשוב זה שהטעמים מעולים. לאכול עם חלת השבת זה מדהים, אוכל פשוט וביתי שחוזרים אליו כל פעם מחדש.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

2 קישואים קטנים / קישוא גדול
4 עגבניות רכות ובשלות
פלפל חריף חתוך קטן
בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום חתוכות קטן
כף רסק עגבניות
כוס מים מעט יותר

תבלינים:
חצי כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
כפית סוכר
שלושת רבעי כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבנייה להכניס למים לבשל 5 דקות ולסנן.

2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל לטגן עד שמתחיל להזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לעוד שתי דקות טיגון.

3. לגרד את הקישואים אין צורך לקלף ולהוסיף לבצל, לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב, לחתוך את העגבניות קטן ולהוסיף לירקות, להוסיף מים, רסק, תבלינים וסוכר לבשל כ 20 – 30 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים שלושה מראש ולשמור במקרר, מי שלא אוהב קישואים שיכין בלי, לא בא לכם לעשות את שלב אחד תוותרו,
אפשר לאכול בטמ"פ החדר או חמים, מומלץ להגיש חלה ליד.

For the recipe in English:
Zucchini in Tomato Sauce

קישואים ברוטב עגבניותקישואים ברוטב עגבניות

הרשם
עדכן
84 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן