סלט כרובית מושלם לסוף הקיץ
כל פעם שאני מגישה את סלט הכרובית הזה אני מקבלת פרצופים מופתעים — ממבט ראשון כולם בטוחים שזה קוסקוס, ואז בטעימה הראשונה מבינים שמדובר בכרובית, או יותר נכון חתיכות קטנטנות של כרובית.
אם אתם חושבים שמסובך להגיע לזה תרשו לי לומר שממש לא. הכנסתי למעבד מזון ותוך דקה היו לי חתיכות קטנטנות של כרובית — הכי חיים קלים. הוספתי עשבי תיבול ולימון וקיבלתי סלט מהמם.
4 מנות
מרכיבים:
כרובית בינונית
צרור פטרוזיליה (זר גדול של שוק)
5 – 6 כפות עירית קצוצה
רוטב:
לימון סחוט
כף סילאן
3 כפות שמן זית
מלח – פלפל שחור
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולהרתיח סיר עם מים מומלחים ושתי כפות חומץ. לחלוט את הכרובית 2 דקות ולסנן.
2. להשאיר בצד מספר דקות כדי שכל הנוזלים יצאו החוצה, לשים במעבד מזון ולטחון לחתיכות קטנטנות כמו קוסקוס.
3. להעביר את התכולה לקערה, לקצוץ את הפטרוזיליה והעירית, להוסיף את התיבול, לערבב ולהגיש.
For the recipe in English:
Fresh Cauliflower Salad




