סלט פלפלים צלויים
תוספת צבעונית קלה ובריאה לכל ארוחה, הוא מתאים ליד עוף ודגים ואפילו קציצות, לא בא לכם חלבון ? אפשר להגיש עם פיתות חמות וגבינות הוא מרענן קל וטעים. הכי מתאים לארוחת שישי עם כל סוגי הסלטים.
הסלט נשמר מספר ימים במקרר יש לו טעם נהדר והוא בחירה טובה לכל מי שרוצה להוסיף בריאות וטעם לתפריט היומי. אני מכינה אותו באופן קבוע ככה שבכל ארוחה צהריים או ערב יש לי סלט פלפלים זמין.
3 מנות
מרכיבים:
10 פלפלים אדומים – צהובים
20 עגבניות שרי
פלפל חריף חתוך לטבעות דקות
3 כפות חומץ 5%
3 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח – פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180- 190 מעלות.
2. לחצות את הפלפלים להוציא את הגבעול ואת הפנים עם הגרעינים, לסדר את הפלפלים על הנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה לסדר אותם צפוף אחד ליד השני. תמלאו תבנית שלמה תאמינו לי שזה לא הרבה.
3. להכניס לתנור לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להשאיר סגור בתנור כבוי עוד 30 דקות.
4. לקלף את הקליפה מהפלפלים גם אם משאירים קליפה פה ושם לא נורא.
5. לחמם תנור ל 190 מעלות, לחצות את העגבניות שרי לשים בתבנית כשהצד הפתוח כלפי מעלה לפזר מלח גס ולאפות כ 30 דקות.
6. לחתוך את הפלפלים לרצועות עבות לשים בקערה יחד עם שאר המצרכים.
For the recipe in English:
Roasted Pepper Salad Recipe




