ירקות אפויים בתנור מתכון מעולה
אחת התוספות החביבות עליי בתור אחת שמאוד אוהבת לאכול ירקות מבחינתי זאת חגיגה אני מכניסה פנימה את כל מה שיש לי במקרר, לא צריך המון תבלינים לירקות יש טעם נהדר כמו שזה.
בלי בישול מראש והכי פשוט לחתוך את הירקות לתבל ולהכניס לתנור יוצא מעלף! אני אוהבת ירקות אפויים זה מתאים לכל ארוחה בשרית או חלבית, ביום שיש תבנית גדולה עם ירקות נכנסת לתנור.
בריא טעים ומזין.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
300 ג' דלעת
4 גזרים
בטטה בינונית
פלפל חריף
4 פלפלים
5 שיני שום
10 עגבניות שרי / 3 עגבניות רגילות
6 כפות שמן זית / קנולה
כף סילאן / דבש
כף רוטב סויה
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות.
2. לחתוך את הירקות לחתיכות בינוניות להעביר לקערה להוסיף את שאר המצרכים לערבב טוב ולהעביר לתבנית ולשטח בשכבה אחת.
3. לאפות כ 50 דקות.
אפשר להוסיף בצלים


גולשים מכינים וממליצים:
נטלולי : "כמה פשוט ככה טעים! מנה טעימה ברמות על"


