יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

איך לאכול בריא ארוחות ערב קלות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות: לאירוח קל מתכונים לראש השנה מתכונים לשמירת המשקל מתכונים לתשעה באב פשטידות פשטידות פרווה

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

29 יוני 2014
(Visited 85,138 times, 1 visits today)
פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

פשטידה יפהפייה לאירוח. יש כאן טעמים טובים של תפוחי האדמה והמנגולד. תראו איזה יפה הפשטידה יוצאת. מה שהכי כיף בפשטידה הזאת זה שהיא פרווה — היא מתאימה לכל הארוחות. יצא לי לאכול אותה בצהריים ואפילו בערב.
אני מכינה אותה יום מראש, היא רק משתבחת. מנגולד בפשטידה זה קסם — הירק הזה נותן כל כך הרבה טעם. אתם יודעים משהו? אני לא מבשלת את המנגולד מראש, אני מוסיפה לקערה כמו שהוא.
כל מה שצריך זה קערה אחת, כף, לערבב ולתנור — כלום עבודה לפשטידת מנגולד נהדרת.
אלפי גולשים מכינים אותה בראש השנה.

אינגליש קייק / תבנית קוגלהוף

מרכיבים:

חבילת עלי מנגולד (עלים גדולים)
2 תפוח אדמה בינוניים מגורדים וסחוטים
בטטה בינונית מגורדת
3 ביצים
בצל בינוני חתוך קטן
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן לבלילה
100 ג' קמח (3/4 כוס)
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל-180 מעלות ולשמן את התבנית.

2. לחמם מחבת על אש בינונית עם 2 כפות שמן. לטגן את הבצל עד הזהבה ולהעביר לקערה. אני משתמשת רק בחלק הירוק של המנגולד. (זה יוצא כ-150 ג') לקצוץ ולצרף לבצל.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לתערובת אחידה.

4. להעביר לתבנית, לשטח באופן שווה ולאפות כ-45 דקות.

For the recipe in English:
Chard and Potato Casserole

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמהפשטידת מנגולד ותפוחי אדמהפשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

הרשם
עדכן
143 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן