סלט ירקות ישראלי קצוץ (סלט ערבי) מתכון מנצח
את הסלטים הכי טובים למדתי מאמא שלי. היא מפגיזה בסלטים ומבחינתי אני יכולה להתעלם מכל השאר ולהתרכז רק בסלט הירקות שלה. למרבה הפלא אני מופתעת כל פעם מחדש מכמה שזה יוצא טוב, זה מסוג הסלטים שאי אפשר להפסיק לאכול.
נגיעות של חמיצות וחריפות, רוטב מעולה והמון מיץ של סלט בשביל חלת השבת. אמאל'ה זה אחד הביסים הטובים שיצא לי לטעום, מה ההתלהבות בכל זאת זה רק סלט ירקות נכון אבל כששמים את כל הדברים ביחד נוצר קסם.
בפירוש סלט מנצח, אין שולחן שבת בלעדיו שימו לב לתיבול.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 – 5 עגבניות אדומות בינוניות
3 מלפפונים בינוניים
בצל בינוני
פלפל חריף
1/4 צרור פטרוזיליה
רוטב:
4 כפות שמן קנולה
5 כפות חומץ 5%
מיץ מחצי לימון
כפית מלח
3/4 כפית פלפל שחור
קורט כמון
הכנות:
1. לקצוץ את הירקות כולל הפטרוזיליה להעביר לקערה להוסיף את מצרכי הרוטב לערבב לבדוק טעמים ולהגיש.
אני אוהבת כשהפלפל שחור מורגש ממליצה לטעום ולהחליט.
For the recipe in English:
Israeli Salad – Simple Healthy Middle Eastern Recipe




