בורגול מתכון בסיסי אוורירי מושלם
אני קוראת לזה תוספת בלחץ של זמן זאת התוספת הכי קלה שיש אתם יודעים מה זה אפילו יותר קל מלהכין אורז, אני ממליצה בחום להחזיק בורגול במזווה לוקח 15 דקות להכין אותו מה שעושה אותו מושלם להכנה לילדים לצהריים.
אפשר להכין אותו עם ירקות אבל הפוסט הזה הוא נטו בורגול רך ואוורירי אני מגישה אותו כמו שהוא, הוא נחשב בריא ללא השרייה או בישול ארוך, תוספת מעולה לכל מנה בשרית, טבעוניים וצמחוניים זה בשבילכם עם ירקות וטחינה.
אם בא לכם תוספות הנה 3 מתכונים נוספים לבורגול, בורגול עם ירקות ובורגול עם בצל ומתכון לילדים בורגול עם אטריות.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
2 כוסות בורגול עבה
4 כוסות מים
2 – 3 כפות שמן
2 כפיות מלח מעט יותר
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם סיר קטן עם השמן להוסיף את הבורגול מים ולתבלינים, להרתיח לכסות להנמיך את האש ולבשל 15 דקות.
2. להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות, לערבב בעדינות ולהפריד בין הגרגרים.




