סלסה רוטב משגע!
הסלסה הזאת חריפה, פיקנטית ועם המון טעמים חזקים.
עכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות — איזה ביס מופלא! אפשר לאכול בכיף והרבה, אין כאן שום דבר מטוגן. מתכון בריא, קל וטעים — מומלץ לכל ארוחה. מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
זה נהדר לכל הארוחות — חלבי ובשרי. מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.
יוצאת כמות גדולה
מרכיבים:
2 קילו עגבניות
2 בצלים
בצל סגול / לבן
7 – 8 שיני שום
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
2 פלפל צ'ילי מתוק
פלפל חריף גדול
צרור כוסברה
מלח
הכנות:
1. לחמם סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבנייה לבשל את העגבניות 5 דקות, לסנן ולקלף את הקליפה.
2. קצת ללחוץ על העגבניות שיוציאו קצת מיץ, לחתוך גס את העגבניות להעביר למעבד מזון יחד עם המיצים שלהן, לטחון גס בפולסים לחתיכות קטנות, לא לטחון לרוטב ולהעביר לקערה.
3. לחתוך את הבצל והפלפל לקוביות גדולות, את השום לחצות האמצע, להכניס למעבד מזון לטחון גס בפולסים לחתיכות קטנות, להוסיף לעגבניות, לקצוץ את הכוסברה להוסיף לירקות לתבל להוסיף 4 – 5 כפות שמן זית.
4. להעביר לצנצנת גדולה ולשמור במקרר.
כדאי לדעת ש…
נהדר לאכול את זה כמו שזה, על לחם, להגיש עם נאצ'וס, מתכון קל בריא קל וטעים, נטו ירקות שתענוג לאכול. אפשר לשים חצי פלפל חריף ולמתן את החריפות, במידה ואין מעבד מזון לחתוך כמה שיותר קטן.
For the recipe in English:
Best Homemade Salsa Recipe



