עוף עם תפוחי אדמה לילדים
עוף ותפוחי אדמה: קלאסיקה של שישי
הגיע סוף השבוע, ואתם יודעים מה זה אומר? לא לשבור את הראש!
קבלו את קלאסיקת שישי שאי אפשר לנצח: תבנית מלאה בעוף ותפוחי אדמה שיכניסו לכם ריח של שבת הביתה, וזה בלי מאמץ.
המתכון הזה הוא כל כך קל, שאפילו לא צריך להכין שום דבר מראש. הטיפ שלי? חצי בישול לתפוחי האדמה! ככה הם סופגים את כל המיצים של העוף, יוצאים רכים מבפנים, פריכים מבחוץ, והופכים להיות הדבר הכי טעים בצלחת.
הימור שלי לא תצליחו להתאפק ותטעמו מתפוחי האדמה ישר מהתנור. זה רשמית הרגע בו מרגישים שהשבת בדרך, נכון?
3- 4 מנות
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות / קילו כנפיים חצויות
5 תפוחי אדמה
2 כפות קטשופ
2 כפות סילאן
4 כפות שמן
כף רוטב סויה
תבלינים:
כף מלאה א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור מראש ל-.
2. להרתיח סיר עם מים. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות או פלחים (מה שאתם מעדיפים!), לבשל אותם במים הרותחים למשך 5–6 דקות בלבד, ואז לסנן היטב. זה הטיפ המנצח לרכות מושלמת.
3. לתבל את העוף טוב מכל הכיוונים. לסדר את העוף בתבנית גדולה בשכבה אחת (כדי שישזף יפה מכל צד). לנצל את מה שנותר מהתיבול לתיבול תפוחי האדמה בעדינות ואז להוסיף אותם לתבנית, מסביב לעוף.
4. לאפות במשך כשעה. לפני שמוציאים, לוודא שתפוחי האדמה רכים לגמרי. תיהנו מארוחת שישי מושלמת!
For the recipe in English:
Easy One-Pan Chicken and Potatoes for Kids


גולשים מכינים וממליצים:
נ: "תהיי בריאה!
יצא מעולה, הילדים טרפו.
(זה תיאור עובדתי, גם אם זה נשמע קלישאתי…)"
הילה : "ניקי, יצא וואוווו.
הילדה הלא אכלנית שלי טרפה בהנאה גדולה. כמעט בכיתי מאושר (:
אין עלייך. תודה רבה"
מיכל : "הכנתי את העוף והכנסתי לתנור…הדרכתי את הילדים להכניס למקרר את התבנית עם מה שישאר…חזרתי הביתה ולא היתה תבנית בכלל…עדות לכמה זה היה טעים! מתכון קל ומעולה.תודה"
דליה : "ניקי גיליתי אותך לפני חודשיים ומאז אני לא מפסיקה לבשל ולגוון וזה כל כך כיף פתאום. תודה רבה מתכון מעולה!!"


