תבשיל ירקות עם קוסקוס
התבשיל הכי חורפי שיש. ברגע שמזג האוויר מתקרר, מתעוררים בבוקר ומגלים שירד גשם — זה הסימן שלי לעלות את הסיר על האש.
אני מכניסה לתוך הסיר את כל הירקות שזמינים לי במקרר — שיהיה כמה שיותר צבעוני.
אפשר לאכול אותו כמו שהוא, בלי הקוסקוס. אני מאוד אוהבת ירקות מבושלים — גרגירי חומוס, תפוחי אדמה נימוחים, קישואים וגזרים. בהגשה לשים קוסקוס ומעל מנה נדיבה של הירקות המבושלים.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
בצל חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים קטן
3 עגבניות מגורדות
חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות קטנות / 2 קישואים
חצי כוס גרגירי חומוס (קפואים)
2 גזרים חתוכים לפרוסות
כפית סוכר שטוחה
3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סיר עם 3 כפות שמן להתחיל בטיגון הבצל כדקה להוסיף את שאר הירקות לערבב כדקה להוסיף מים ותבלינים להרתיח לכסות קצת להנמיך ולבשל כ 40 דקות.
2. להכין את הקוסקוס לפי ההוראות ולהגיש עם הירקות.
For the recipe in English:
Vegetable Stew With Couscous

גולשים מכינים וממליצים:
סהר : "הזמנתי את אמא שלי לצהריים ואת פשוט לא מבינה כמה מחמאות קיבלתי ממנה.אני שבחיים אמא שלי לא אכלה אצלי בלי להעיר משהו על האוכל. פשוט יצא מושלם ועם העוף בכלל מעדן!!שוב תודה לך!"


