פטריות מוקפצות ברוטב צ'ילי מתוק
מתכונים מהירים אלו החברים הכי טובים שלי במטבח ועם פטריות אפשר לעשות קסמים ולהוציא מנות נהדרות, מה שייחודי בפטריות זה מהירות ההכנה לא צריך בישול ארוך מינימום הקפצה על האש ומשם לשולחן.
מתכון פשוט להכנה עם טעמים טובים שמכינים ברגע האחרון כי משום מה שכחתי להכין תוספת וזה מתכון נהדר לאירוח עושה רושם בלי לטרוח יותר מידי, הוספתי בטטה לפטריות כדי לקבל טעמים נוספים, זהירות זה עומד להיות המתכון הקבוע שלכם במטבח.
3 מנות
מרכיבים:
20 – 25 פטריות שמפיניון (2 חבילות)
בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק / כף סירופ מייפל
כף רוטב סויה
3/4 כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
1/3 כפית מלח
2 – 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להתחיל בטיגון קוביות הבטטה עד שהן מזהיבות, הקוביות אמורות לשמור על צורה ולא להתפרק.
2. לחתוך את הפטריות גס להוסיף לקוביות הבטטה ולטגן כשתי דקות על אש גבוהה.
3. להוסיף רוטב צ'ילי סויה ותבלינים להקפיץ עוד דקה ולהוריד מהאש.
4. לפני ההגשה לפזר את הפטרוזיליה.


גולשים מכינים וממליצים:
איילת : ניקי יקרה!!
רציתי פשוט לומר תודה על האתר המושלם הזה ובעיקר על הבבטות והפטריות- זה פשוט טעם גן עדן.. לא להאמין שזה כ"כ פשוט וכ"כ טעים!!
הבן הקטן שלי מפונק נורא ולא אוכל כמעט כלום והוא פשוט לא הפסיק לבקש מהבטטות האלה בלי סוף!!
תודה רבה ותמשיכי להפתיע יישר כח! ושבת שלום!
מיה ש : ניקי אין עלייך הכנתי את זה עכשיו ממש ללקק את האצבעות. שאפו. מפרסמת בפייסבוק.
שם : עשיתי לארוחת שבת משפחתית !!! ליקקו את הצלחות !! איזה מעולה !!
ליאתח : מתכון טעים! הכנתי בלי החמאה ואפילו בלי השמן מטעמי בריאות ועדיין טעמים מאד. ברור שעם חמאה ושמן אפילו יותר….שמחה מאד שהתוודעתי לאתר הזה- כל מתכון מנצח
שם : יצא מעולה! תודה
צול : היום בערב, אחרי שכבר התחלתי להכין את המנה, בעלי אמר שהוא לא רעב ושזאת מנה שמתאימה לארוחת צהריים ולא לערב. מפה לשם שנינו טרפנו את הכל עד הטיפה האחרונה! טיפ אישי: לאוהבי החריף,להוסיף צ'ילי גרוס."


