יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לראש השנה ניקי מבשלת

ארוחת חג מושלמת לראש השנה

26 אוגוסט 2018
(Visited 57,842 times, 1 visits today)
קציצות כרישה מתכון קל

ארוחת חג מושלמת לראש השנה

תפריט זה דבר טוב אבל איך מתארגנים ? מה מכינים קודם ובאיזה ימים ?
איך מגיעים למצב שמכינים כמעט הכל מראש ומגיעים ליום האירוח רגועים בידיעה שהכנתם הכל ? פה אני נכנסת לעזור.
זה פוסט שמפרט בדיוק איך הכנתי את הארוחה, מה הקפאתי, מה הכנסתי למקרר, מה השארתי לרגע האחרון, מתי הכנתי את העוגה, אני ביום האירוח משתדלת להגיע למצב שאני מתעסקת רק עם הסלטים.
אתם מוזמנים לקרוא פירטתי כמה שאפשר כדי שתוכלי להכין את הארוחה המושלמת בלי לעבוד קשה.
דבר נוסף אחרון התפריט לראש השנה מורכב משני פוסטים תוודאו שאתם קוראים את שניהם, ביחד הם מרכיבים את התפריט אני ממליצה לא לפספס.

 

הכנות:

אני מתחילה מהמנות הראשונות
מרק בטטה – אני לא רואה אירוח אצלי בלי מרק ולא משנה מה המזג אוויר, חוץ מזה אני אוהבת כשיש עוד ירקות בארוחה.
דג חריימה הכי טעים שיש– דגים מבחינתי זאת מנה ראשונה קלאסית והפעם השקעתי בדג איכותי כמו שצריך.

מנות עיקריות:
צלי בקר ותפוחי אדמה – בחגים אני אוהבת להשקיע אני בוחרת נתח בשר איכותי, הרי אני מבשלת לאנשים שאני אוהבת אז מכל הלב.
סטייק פרגית – במתכון הזה אני חושבת על הילדים שמתים על הפרגיות וזה אחד הבשרים הכי רכים שיש.

תוספות:
בטטות בתנור מתכון מעולה – אין כמו בטטות אפויות
תפוחי אדמה מעוכים – אין על תפוחי אדמה אפויים והבונוס כאן שזה אחד המתכונים הכי קלים שיש.
פשטידת קישואים– חייבים פשטידה וזאת אחת הפשטידות הכי מוצלחות שהכנתי
קציצות כרישה מתכון קל – בראש השנה חייבים להכין לביבות פראסה והן טעימות מאוד.

סלטים:
סלט חצילים ברוטב עגבניות – כמה טעים כמה פשוט!
סלט ירוק – הסלט הזה מככב אצלי בארוחות באופן קבוע.
פלפלים קלויים בתחמיץ – אין אפשר לארח בלי פלפלים קלויים ?

איך אפשר בלי חלת דבש ? משהו בשביל לנגב את הרוטב הטעים של החלה והזיתים החריפים.

קינוחים :
עוגת דבש הכי טובה, אפשר לומר אפילו מדהימה!

מתחילים להתארגן:
שבוע וחצי קודם החלטתי מה אני רוצה להכין סגרתי תפריט ועשיתי קניות כדי שלא יחסר לי כלום, אני לא אוהבת להתחיל לעבוד ולגלות שחסרים לי דברים.
שבוע קודם הכנתי את העוגה דבש והקפאתי, אפשר להכין שלושה ימים קודם ולשמור במקרר, מכיוון שזאת עוגה כל כך קלה להכנה כולה לערבב ולהכניס לתנור אין שום בעיה להכין ברגע האחרון.
חלת דבש אפשר להכין שבוע קודם לעטוף עם נייר כסף ולהקפיא.

3 ימים קודם:
פשטידת קישואים, צלי בקר והלביבות פראסה הכנתי והכנסתי למקרר, יש הרבה לביבות אפשר לנשנש מידי פעם 🙂

יומיים קודם:
בטטות אפויות בתנור, סלט חצילים ברוטב עגבניות ופלפלים בתחמיץ.

יום לפני:
הכנתי את הפרגיות, חריימה והמרק בטטה.

יום ההגשה:
לפעמים אני דוחה את הכנת החלה ליום ההגשה אז עכשיו זה הזמן להכין את הבצק ולתת לו לתפוח ולהכין את החלה, להכין את תפוחי האדמה להשאיר מכוסה עם נייר כסף עד לקראת ההגשה ואז לתת חימום קצר.
את המרק לחמם כ 10 דקות לפני ההגשה על אש נמוכה, פרגיות לכסות ולחמם כ 20 דקות על 180 מעלות, תוסיפו ליד בתנור את הפשטידה, הבשר והלביבות מכוסים.
אפשרות נוספת לחמם את הבשר על האש כמה דקות.
את החריימה לחמם כמה דקות על האש. לא לשכוח להפשיר את העוגה שעתיים לפני ההגשה על השיש.
אני ממליצה את הכלים לאירוח להכין לילה לפני תבדקו שלא חסר כלום.
נשאר הסלט הירוק וזהו סיימתי, אם פיספסתי משהו ויש מצב שאכן פספסתי תגידו.

המשך כאן רוצים לראות את כל התפריט לראש השנה אבל בתמונות ? מוזמנים ללחוץ על הקישור ולהנות.

חג שמח 🙂

הרשם
עדכן
18 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן